نی‌ نی سایت

راز و رمز پخت مرغ مجلسی خوشمزه: 15 تجربه طلایی از نی نی سایت!

همه ما عاشق مرغ خوشمزه و آبدار هستیم، اما گاهی اوقات رسیدن به طعم و بافت کاملا مطلوب کار سختی به نظر می رسد. برای همین، گشتی در نی نی سایت زدم و خلاصه ای از تجربیات مامان های با سلیقه را در مورد پخت مرغ جمع آوری کردم. این شما و این 15 نکته کلیدی:

با این نکات، مرغی بپزید که انگشتاتون رو هم باهاش بخورید!

  • ✔️

    انتخاب مرغ تازه:

    همیشه مرغ با رنگ روشن و بدون بوی نامطبوع انتخاب کنید.
  • ✔️

    خواباندن در آب نمک:

    حداقل نیم ساعت مرغ را در آب نمک قرار دهید تا هم طعم بهتری بگیرد و هم بافت آن لطیف تر شود.
  • ✔️

    بهره‌گیری از ادویه های معطر:

    زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و پودر پیاز را فراموش نکنید.
  • ✔️

    مرینیت کردن با ماست:

    ماست باعث نرم شدن بافت مرغ می شود و طعم خوبی به آن می دهد.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✔️

    تفت دادن پیاز:

    پیاز را تا طلایی شدن کامل تفت دهید تا طعم شیرین خود را آزاد کند.
  • ✔️

    اضافه کردن سیر رنده شده:

    سیر عطر فوق العاده ای به مرغ می بخشد.
  • ✔️

    تفت دادن مرغ:

    مرغ را از هر دو طرف کمی تفت دهید تا رنگ بگیرد.
  • ✔️

    بهره‌گیری از رب گوجه فرنگی:

    رب گوجه فرنگی رنگ و طعم بی نظیری به مرغ می دهد.
  • ✔️

    اضافه کردن زعفران:

    زعفران عطر و رنگ بی نظیری به مرغ می بخشد.
  • ✔️

    بهره‌گیری از آب نارنج یا آبلیمو:

    کمی آب نارنج یا آبلیمو طعم مرغ را متعادل می کند.
  • ✔️

    اضافه کردن سبزیجات معطر:

    جعفری، گشنیز و شوید خرد شده طعم مرغ را دلچسب تر می کنند.
  • ✔️

    پخت با حرارت ملایم:

    مرغ را با حرارت ملایم بپزید تا کاملا مغز پخت شود و آب آن کشیده نشود.
  • ✔️

    بهره‌گیری از دم کنی:

    گذاشتن دم کنی روی قابلمه باعث می شود مرغ نرم تر و آبدارتر شود.
  • ✔️

    اضافه کردن آلو یا قیسی:

    آلو و قیسی طعم ملس و خوشمزه ای به مرغ می دهند.
  • ✔️

    جدا کردن پوست مرغ (اختیاری):

    اگر به دنبال مرغ رژیمی هستید، پوست آن را جدا کنید.

این 15 نکته حاصل تجربیات کاربرهای نی نی سایته و می تونه به شما کمک کنه تا یه مرغ خیلی خوشمزه بپزید.

امیدوارم از این نکات استفاده کنید و از پخت مرغ خوشمزه لذت ببرید!






مرغ فوق العاده خوشمزه: گلچینی از تجربیات نی نی سایت

مرغ فوق العاده خوشمزه: گلچینی از تجربیات نی نی سایت

1. راز مرغ زعفرانی خوش عطر و رنگ

یکی از کاربران نی نی سایت می گفت برای داشتن مرغ زعفرانی با عطر و رنگ بی نظیر، حتماً از زعفران دم کرده غلیظ و با کیفیت استفاده کنید. راز دیگه اش، اضافه کردن کمی گلاب به مرینت زعفرانی هست!بهتره زعفران رو قبل از اضافه کردن به مرغ، با کمی یخ دم کنید تا عطر و رنگ بیشتری پس بده. مراقب باشید حرارت زیاد باعث سوختن زعفران و تلخ شدن مرغ میشه. برای رنگ بهتر، کمی پودر پاپریکا هم به مرینت اضافه کنید. مرغ رو حداقل ۲ ساعت قبل از پخت در مرینت قرار بدید. برای نتیجه عالی تر، مرغ رو یک شب در یخچال مرینت کنید. هنگام سرخ کردن، اجازه بدید مرغ با حرارت ملایم طلایی بشه.

2. مرغ با طعم ترش و شیرین: به به!

یکی از مامان های نی نی سایتی برای مرغ ترش و شیرین از ترکیب رب انار، آب نارنج و کمی شکر استفاده می کرد. می گفت طعمش محشره!مقدار رب انار و آب نارنج رو بسته به ذائقه خودتون تنظیم کنید. برای شیرینی ملایم، کمی عسل هم می تونید اضافه کنید. این مرینت برای مرغ شکم پر هم عالیه!می تونید از آلبالو خشک هم در این ترکیب استفاده کنید. برای اینکه طعم ها به خوبی با هم مخلوط بشن، مرینت رو کمی گرم کنید. بعد از پخت، کمی از سس رو روی مرغ بریزید و چند دقیقه دیگه بذارید بمونه.

3. مرغ با سس آلو: یه طعم متفاوت

یکی دیگه از کاربران پیشنهاد داده بود برای طعم متفاوت، از سس آلو استفاده کنید. می گفت مرغ رو با پیاز و سس آلو بپزید و بعد با برنج سرو کنید. سس آلو رو می تونید به صورت آماده تهیه کنید یا خودتون درست کنید. اگر سس آلو خیلی شیرین بود، کمی آبلیمو بهش اضافه کنید. می تونید از آلو بخارا هم در این غذا استفاده کنید. برای عطر بیشتر، کمی دارچین به سس آلو اضافه کنید. این غذا با برنج زعفرانی خیلی خوشمزه میشه. موقع پخت، چند تا دونه هل هم اضافه کنید.

4. ادویه جادویی برای مرغ: معجزه می کنه!

یکی از خانم ها می گفت ترکیب پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن و زردچوبه یه ادویه جادویی برای مرغه!مقدار هر کدوم از ادویه ها رو بسته به ذائقه خودتون تنظیم کنید. این ادویه رو می تونید برای انواع روش های پخت مرغ استفاده کنید. برای عطر بیشتر، کمی پودر تخم گشنیز هم اضافه کنید. این ادویه رو می تونید به صورت آماده هم از فروشگاه ها تهیه کنید. قبل از اضافه کردن ادویه، مرغ رو کمی با نمک ماساژ بدید. برای طعم تندتر، کمی فلفل قرمز هم اضافه کنید.

5. مرغ با پیاز فراوون: نرم و آبدار

یکی از کاربران تاکید داشت که برای داشتن مرغ نرم و آبدار، باید از پیاز فراوون استفاده کرد. می گفت پیاز باعث میشه مرغ خشک نشه. پیاز رو به صورت خلالی خرد کنید. پیاز رو قبل از اضافه کردن مرغ، کمی تفت بدید. می تونید از سیر هم همراه با پیاز استفاده کنید. موقع پخت، کمی آب به مرغ اضافه کنید تا خشک نشه. حرارت رو کم کنید و اجازه بدید مرغ آروم آروم بپزه. پیازها باعث میشه مرغ طعم بهتری بگیره.

6. مرغ سوخاری خونگی: ترد و خوشمزه

یه مامان خلاق طرز تهیه مرغ سوخاری خونگی رو توضیح داده بود. می گفت مرغ رو اول در آرد، بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلتونید و سرخ کنید. به آرد و پودر سوخاری، ادویه های دلخواهتون رو اضافه کنید. برای اینکه مرغ بهتر سوخاری بشه، می تونید دوبار این مراحل رو تکرار کنید. از پودر سوخاری درشت استفاده کنید تا مرغ تردتر بشه. مرغ رو در روغن داغ و فراوون سرخ کنید. بعد از سرخ کردن، مرغ رو روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه. برای طعم بهتر، می تونید از پودر سیر و پودر پیاز هم در پودر سوخاری استفاده کنید.

7. مرغ شکم پر: یه غذای مجلسی

یکی از کدبانوهای نی نی سایت طرز تهیه مرغ شکم پر رو به این صورت توضیح داد: داخل مرغ رو با سبزیجات معطر، گردو، زرشک و آلو پر کنید و بپزید. سبزیجات معطر شامل جعفری، گشنیز، نعناع و ترخون میشه. گردوها رو خرد کنید. زرشک و آلو رو بشویید و خیس کنید. همه مواد رو با هم مخلوط کنید و داخل شکم مرغ بریزید. شکم مرغ رو با نخ و سوزن بدوزید. مرغ رو در فر یا روی گاز بپزید.

8. مرغ آبپز: سالم و مقوی

برای کسایی که دنبال یه غذای سالم هستن، یکی از کاربران پیشنهاد داد مرغ رو آبپز کنن و با سبزیجات سرو کنن. مرغ رو با پیاز، سیر، هویج و کرفس آبپز کنید. به آب مرغ، کمی نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید. بعد از پخت، مرغ رو با سبزیجات آبپز سرو کنید. آب مرغ رو می تونید برای تهیه سوپ استفاده کنید. برای طعم بهتر، کمی آبلیمو هم به آب مرغ اضافه کنید. این غذا برای کسایی که رژیم دارن خیلی مناسبه.

9. بهره‌گیری از ماست در مرینت: نرمی و لطافت

یکی از نکات مهمی که توی نی نی سایت گفته شده بود، بهره‌گیری از ماست در مرینت مرغه. ماست باعث میشه مرغ خیلی نرم و لطیف بشه. از ماست چکیده استفاده کنید. ماست رو با ادویه های دلخواهتون مخلوط کنید. مرغ رو حداقل ۲ ساعت در مرینت ماست قرار بدید. ماست باعث میشه مرغ موقع پخت خشک نشه. این روش برای جوجه کباب هم عالیه. برای طعم بهتر، کمی آبلیمو هم به مرینت ماست اضافه کنید.

10. مرغ با طعم دودی: یه طعم خاص

یه خانم با سلیقه پیشنهاد داده بود برای داشتن مرغ با طعم دودی، از عصاره دود استفاده کنید. عصاره دود رو می تونید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید. چند قطره از عصاره دود رو به مرینت مرغ اضافه کنید. مراقب باشید زیاد نریزید چون طعمش خیلی قویه. این روش برای مرغ کبابی خیلی مناسبه. می تونید از پودر دود هم استفاده کنید. برای طعم بهتر، مرغ رو قبل از پخت با کمی روغن زیتون ماساژ بدید.

11. مرغ با سس انار: یه طعم ملس

یکی دیگه از طعم های خوشمزه ای که توی نی نی سایت پیشنهاد شده بود، مرغ با سس اناره. این سس یه طعم ملس و خوشمزه به مرغ میده. برای تهیه سس انار، رب انار رو با کمی آب رقیق کنید و روی مرغ بریزید. می تونید از دونه های انار هم برای تزیین استفاده کنید. برای طعم ترش تر، کمی آبلیمو هم به سس انار اضافه کنید. این غذا با برنج زعفرانی خیلی خوشمزه میشه. موقع پخت، چند تا دونه هل هم اضافه کنید. برای شیرینی ملایم، کمی شکر هم به سس انار اضافه کنید.

12. بهره‌گیری از سیر فراوون: عطر و طعم بی نظیر

خیلی از کاربرا تاکید داشتن که بهره‌گیری از سیر فراوون توی پخت مرغ، عطر و طعم بی نظیری بهش میده. سیر رو رنده کنید یا خرد کنید. سیر رو قبل از اضافه کردن مرغ، کمی تفت بدید. می تونید از پودر سیر هم استفاده کنید. سیر باعث میشه مرغ خوشمزه تر بشه و بوی زهمش از بین بره. برای طعم بهتر، کمی زنجبیل هم به مرغ اضافه کنید. مراقب باشید سیر نسوزه چون تلخ میشه.

13. مرغ در فر: روشی سالم و خوشمزه

خیلی از مامان ها معتقد بودن که پخت مرغ در فر، یه روش سالم و خوشمزه است که باعث میشه مرغ روغن کمتری داشته باشه. مرغ رو با ادویه های دلخواهتون مزه دار کنید. مرغ رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید. موقع پخت، چند بار مرغ رو با سس یا روغن برس بزنید. برای اینکه مرغ خشک نشه، یه ظرف آب داخل فر بذارید. بعد از پخت، اجازه بدید مرغ کمی خنک بشه و بعد سرو کنید. برای طلایی شدن مرغ، چند دقیقه آخر گریل رو روشن کنید.

14. مرغ با سبزیجات: یه غذای کامل

یکی از پیشنهادات خوب توی نی نی سایت، پخت مرغ با سبزیجات بود. اینجوری یه غذای کامل و مقوی خواهید داشت. مرغ رو با پیاز، هویج، سیب زمینی، فلفل دلمه ای و قارچ بپزید. می تونید از سبزیجات دیگه ای هم استفاده کنید. سبزیجات رو قبل از اضافه کردن مرغ، کمی تفت بدید. به آب مرغ، کمی نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید. این غذا هم خوشمزه است و هم سالم. برای طعم بهتر، کمی آبلیمو هم به آب مرغ اضافه کنید.

15. بهره‌گیری از آبلیمو تازه: طعم و عطر بی نظیر




15 راز مرغ خوشمزه از نی نی سایت!

15 راز طلایی برای پخت مرغ فوق العاده خوشمزه (تجربیات نی نی سایتی ها)

آخرین نکته ای که توی نی نی سایت بهش اشاره شده بود، بهره‌گیری از آبلیمو تازه برای طعم دار کردن مرغه. آبلیمو تازه، طعم و عطر خیلی بهتری نسبت به آبلیمو صنعتی داره. آبلیمو رو قبل از پخت به مرغ اضافه کنید. آبلیمو باعث میشه مرغ خوشمزه تر بشه و بوی زهمش از بین بره. مراقب باشید زیاد آبلیمو نریزید چون مرغ ترش میشه. به جای آبلیمو، می تونید از آب نارنج هم استفاده کنید. برای طعم بهتر، کمی پوست لیمو هم رنده کنید و به مرغ اضافه کنید. آبلیمو باعث میشه بافت مرغ نرم تر بشه.


1. مرینت جادویی: ماست، زعفران و آبلیمو

اکثر خانم های نی نی سایتی معتقدند مرینت کردن مرغ با ماست، زعفران دم کرده و آبلیمو، حداقل 2 ساعت قبل از پخت، طعم فوق العاده ای به آن می بخشد. ماست باعث نرم شدن بافت مرغ می شود و زعفران عطر و رنگ بی نظیری به آن می دهد. آبلیمو هم علاوه بر طعم دهی، به از بین بردن بوی زهم مرغ کمک می کند. اضافه کردن کمی پیاز رنده شده به این ترکیب هم پیشنهاد می شود. برای طعم تندتر، می‌توانید کمی فلفل قرمز هم اضافه کنید. یادتان باشد مرغ را خوب با این مواد ماساژ دهید تا کاملا طعم دار شود. بعد از مرینت، بهتر است مرغ را در یخچال نگهداری کنید.

2. تفت دادن اولیه: راز طلایی طعم

قبل از پخت اصلی، تکه های مرغ را در روغن داغ تفت دهید تا کمی طلایی شوند. این کار باعث می شود مرغ در حین پخت شکل خود را حفظ کند و طعم بهتری داشته باشد. دقت کنید که مرغ را زیاد تفت ندهید که خشک شود، فقط کافی است کمی رنگ بگیرد. می‌توانید در همین مرحله کمی ادویه (زردچوبه، فلفل، پاپریکا) هم اضافه کنید. بعد از تفت دادن، مرغ را از روغن خارج کنید و کنار بگذارید. این مرحله مخصوصا برای پخت مرغ در فر یا هواپز بسیار مهم است.

3. سس مخصوص: طعم دهنده اصلی

برای تهیه یک سس خوشمزه برای مرغ، می‌توانید از ترکیب پیاز داغ، سیر، رب گوجه فرنگی و ادویه ها استفاده کنید. پیاز را خوب تفت دهید تا طلایی شود، سپس سیر رنده شده را اضافه کنید. بعد از اینکه سیر کمی تفت خورد، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ آن باز شود. ادویه های مورد علاقه خود (زردچوبه، فلفل، پاپریکا، دارچین) را به سس اضافه کنید. می‌توانید کمی آب جوش یا آب مرغ هم به سس اضافه کنید تا رقیق تر شود. می‌توانید از سبزیجات معطری مانند جعفری و گشنیز خرد شده نیز در سس استفاده کنید.

4. ادویه ها: راز عطر و طعم دلپذیر

انتخاب ادویه های مناسب، نقش مهمی در طعم مرغ دارد. زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، دارچین و زنجبیل از جمله ادویه هایی هستند که معمولا برای پخت مرغ استفاده می شوند. می‌توانید از ادویه های ترکیبی مخصوص مرغ هم استفاده کنید. میزان بهره‌گیری از ادویه ها به ذائقه شما بستگی دارد. بهتر است ادویه ها را در مراحل مختلف پخت به مرغ اضافه کنید تا عطر و طعم آنها حفظ شود. اضافه کردن کمی آویشن خشک هم می‌تواند طعم مرغ را فوق العاده کند. از ادویه های تازه (مانند رزماری) هم می‌توانید استفاده کنید.

5. پخت با حرارت ملایم: رمز نرم و آبدار شدن

برای اینکه مرغ نرم و آبدار شود، باید آن را با حرارت ملایم بپزید. پخت با حرارت زیاد باعث می شود مرغ خشک و سفت شود. اگر از فر استفاده می کنید، دمای آن را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. اگر روی گاز می پزید، شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. مدت زمان پخت به اندازه تکه های مرغ بستگی دارد، اما معمولا بین 45 دقیقه تا 1 ساعت طول می کشد. در طول پخت، چند بار مرغ را زیر و رو کنید تا به طور یکنواخت بپزد. می‌توانید کمی آب یا آب مرغ هم به قابلمه اضافه کنید تا مرغ خشک نشود.

6. بهره‌گیری از سبزیجات: همراهی خوشمزه و مغذی

اضافه کردن سبزیجات به مرغ، علاوه بر طعم دادن، ارزش غذایی آن را هم افزایش می دهد. سیب زمینی، هویج، فلفل دلمه ای، قارچ و پیاز از جمله سبزیجاتی هستند که معمولا با مرغ پخته می شوند. می‌توانید سبزیجات را به صورت درسته یا خرد شده به مرغ اضافه کنید. بهتر است سبزیجات را در اواخر پخت به مرغ اضافه کنید تا له نشوند. می‌توانید از سبزیجات معطری مانند جعفری و گشنیز خرد شده هم استفاده کنید. اضافه کردن چند حبه سیر پوست کنده به همراه سبزیجات، عطر و طعم بی نظیری به غذا می بخشد.

7. روش پخت: فر، گاز یا هواپز؟

مرغ را می توان به روش های مختلفی پخت: در فر، روی گاز یا در هواپز. پخت در فر باعث می شود مرغ به طور یکنواخت بپزد و طعم بهتری داشته باشد. پخت روی گاز سریع تر است، اما باید دقت کنید که مرغ نسوزد. هواپز هم یک گزینه مناسب برای پخت مرغ است، اما ممکن است مرغ کمی خشک شود. انتخاب روش پخت به سلیقه و امکانات شما بستگی دارد. در هر روش پخت، باید به دمای مناسب و مدت زمان پخت توجه کنید. قبل از پخت در فر یا هواپز، حتما دستگاه را گرم کنید.

8. فوت کوزه گری: اضافه کردن کمی شکر

برخی از خانم های نی نی سایتی معتقدند اضافه کردن مقدار کمی شکر به سس مرغ، طعم آن را متعادل می کند. شکر باعث می شود ترشی رب گوجه فرنگی گرفته شود و طعم غذا دلپذیرتر شود. مقدار شکر باید بسیار کم باشد، فقط در حدی که طعم غذا را بهبود بخشد. می‌توانید به جای شکر از کمی عسل هم استفاده کنید. این ترفند مخصوصا برای غذاهایی که با رب گوجه فرنگی زیاد تهیه می شوند، مناسب است. دقت کنید که اضافه کردن شکر اختیاری است و به ذائقه شما بستگی دارد. اگر طعم شیرین را دوست ندارید، می‌توانید این مرحله را حذف کنید.

9. بهره‌گیری از آب مرغ: طعم دهنده قوی

به جای آب، می‌توانید از آب مرغ برای پخت مرغ استفاده کنید. آب مرغ طعم و عطر قوی تری دارد و باعث می شود مرغ خوشمزه تر شود. می‌توانید از آب مرغ خانگی یا آب مرغ آماده استفاده کنید. اگر از آب مرغ آماده استفاده می کنید، به میزان نمک آن توجه کنید. آب مرغ مخصوصا برای پخت مرغ در فر یا روی گاز مناسب است. می‌توانید باقیمانده آب مرغ را فریز کنید و در غذاهای دیگر استفاده کنید. اگر آب مرغ در دسترس ندارید، می‌توانید از یک قرص عصاره مرغ هم استفاده کنید.

10. ترشیجات: طعم دهنده های خاص

برای طعم دادن به مرغ، می‌توانید از ترشیجات مختلفی استفاده کنید. آبلیمو، آب نارنج، سرکه و رب انار از جمله ترشیجاتی هستند که معمولا برای پخت مرغ استفاده می شوند. میزان بهره‌گیری از ترشیجات به ذائقه شما بستگی دارد. بهتر است ترشیجات را در اواخر پخت به مرغ اضافه کنید تا طعم آنها حفظ شود. رب انار مخصوصا برای پخت مرغ ترش گزینه مناسبی است. بهره‌گیری از آبلیمو به از بین بردن بوی زهم مرغ کمک می کند. مراقب باشید که مرغ خیلی ترش نشود.

11. سیب زمینی سرخ کرده: یک همراه همیشگی

مرغ و سیب زمینی سرخ کرده، یک ترکیب کلاسیک و محبوب است. می‌توانید سیب زمینی ها را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید و سرخ کنید. برای اینکه سیب زمینی ها ترد شوند، قبل از سرخ کردن آنها را در آب سرد خیس کنید. می‌توانید سیب زمینی ها را با ادویه های مختلف (مانند پاپریکا، پودر سیر و آویشن) طعم دار کنید. سیب زمینی سرخ کرده را در کنار مرغ سرو کنید. می‌توانید سیب زمینی ها را در روغن باقی مانده از تفت دادن مرغ سرخ کنید تا طعم بهتری داشته باشند. اگر رژیم دارید، می‌توانید سیب زمینی ها را به جای سرخ کردن، در فر بپزید.

12. دورچین: زیبایی و تنوع

برای زیباتر شدن ظاهر غذا، می‌توانید از دورچین های مختلف استفاده کنید. گوجه فرنگی، خیارشور، زیتون، ترشی و سبزی خوردن از جمله دورچین هایی هستند که معمولا در کنار مرغ سرو می شوند. انتخاب دورچین به سلیقه شما بستگی دارد. می‌توانید از دورچین های رنگارنگ استفاده کنید تا ظاهر غذا جذاب تر شود. دورچین ها علاوه بر زیبایی، ارزش غذایی غذا را هم افزایش می دهند. سعی کنید دورچین ها را به گونه ای انتخاب کنید که با طعم مرغ هماهنگ باشند. می‌توانید از لیمو ترش هم به عنوان دورچین استفاده کنید.

13. سس مایونز: یک سس ساده و خوشمزه

سس مایونز یک سس ساده و خوشمزه است که می‌توانید در کنار مرغ سرو کنید. می‌توانید سس مایونز را به صورت ساده یا با اضافه کردن ادویه های مختلف (مانند پاپریکا، پودر سیر و آویشن) طعم دار کنید. اضافه کردن کمی آبلیمو به سس مایونز، طعم آن را بهتر می کند. می‌توانید از سس مایونز کم چرب هم استفاده کنید. سس مایونز مخصوصا برای مرغ سوخاری و مرغ گریل شده مناسب است. می‌توانید سس مایونز را با سس کچاپ مخلوط کنید و یک سس جدید و خوشمزه درست کنید. مراقب باشید که در مصرف سس مایونز زیاده روی نکنید، زیرا کالری بالایی دارد.

14. زعفران دم کرده: عطر و رنگ جادویی

زعفران دم کرده، عطر و رنگ بی نظیری به مرغ می بخشد. می‌توانید زعفران دم کرده را در مراحل مختلف پخت به مرغ اضافه کنید. اضافه کردن زعفران دم کرده به مرینت مرغ، طعم آن را فوق العاده می کند. می‌توانید زعفران دم کرده را در اواخر پخت به سس مرغ اضافه کنید. برای تهیه زعفران دم کرده، مقدار کمی زعفران ساییده را در آب جوش بریزید و بگذارید دم بکشد. می‌توانید از زعفران دم کرده غلیظ یا رقیق استفاده کنید. زعفران دم کرده، یک طعم دهنده گران قیمت است، اما ارزشش را دارد.

15. فلفل دلمه ای: عطر و طعم بی نظیر



15 راز خوشمزگی مرغ: تجربیات نی نی سایت

15 راز خوشمزگی مرغ: تجربیات نی نی سایت

فلفل دلمه ای عطر و طعم بی نظیری به مرغ می بخشد و یک انتخاب عالی برای پخت انواع خوراک مرغ است. می‌توانید فلفل دلمه ای را به صورت درسته یا خرد شده به مرغ اضافه کنید. بهتر است فلفل دلمه ای را در اواخر پخت به مرغ اضافه کنید تا له نشود. می‌توانید از فلفل دلمه ای های رنگی (قرمز، زرد، نارنجی) استفاده کنید تا ظاهر غذا جذاب تر شود. فلفل دلمه ای حاوی ویتامین C زیادی است و ارزش غذایی غذا را افزایش می دهد. می‌توانید فلفل دلمه ای را به همراه پیاز و قارچ تفت دهید و سپس به مرغ اضافه کنید. بهره‌گیری از فلفل دلمه ای در کنار ادویه های مناسب، طعم مرغ را فوق العاده می کند.



1. مرینیت جادویی با ماست و ادویه

یکی از محبوب ترین روش ها در نی نی سایت، مرینیت کردن مرغ با ماست و ادویه جات مختلف است. ماست باعث نرم شدن بافت مرغ می شود و ادویه ها عطر و طعم بی نظیری به آن می بخشند. ترکیب پیشنهادی: ماست، پیاز رنده شده، سیر له شده، آبلیمو، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر سیر و کمی روغن زیتون. حداقل 2 ساعت و ترجیحاً یک شب در یخچال مرینیت کنید.

2. زعفران، عطر و طعم اصیل ایرانی

زعفران یکی از کلیدی ترین رازهای خوشمزگی مرغ در سفره های ایرانی است. حتماً از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید و به مرغ خود بزنید. برای طعم بهتر، مقداری کره را آب کرده و با زعفران مخلوط کنید و روی مرغ بریزید. بهره‌گیری از زعفران در مرینیت و همچنین در حین پخت، نتیجه فوق العاده ای دارد.

3. آبلیمو، راز تردی و خوش طعمی

آبلیمو علاوه بر طعم ترش و ملایم، باعث ترد شدن بافت مرغ می شود. اسید موجود در آبلیمو باعث شکستن بافت پروتئینی مرغ شده و آن را نرم تر می کند. در بهره‌گیری از آبلیمو زیاده روی نکنید، زیرا ممکن است طعم مرغ بیش از حد ترش شود. بهترین زمان برای اضافه کردن آبلیمو، هنگام مرینیت کردن مرغ است.

4. ادویه کاری، طعم خاص و متفاوت

اگر به دنبال طعمی خاص و متفاوت هستید، حتماً از ادویه کاری در تهیه مرغ استفاده کنید. ادویه کاری ترکیبی از ادویه های مختلف است که طعم و عطر منحصر به فردی به غذا می بخشد. می‌توانید از ادویه کاری آماده استفاده کنید یا خودتان آن را با ترکیب ادویه هایی مانند زردچوبه، تخم گشنیز، زیره، فلفل قرمز و هل تهیه کنید. ادویه کاری را در مرینیت یا در حین پخت به مرغ اضافه کنید.

5. فلفل دلمه ای، عطر و طعم شیرین و دلپذیر

فلفل دلمه ای علاوه بر رنگ زیبا، عطر و طعم شیرین و دلپذیری به مرغ می بخشد. می‌توانید از فلفل دلمه ای خرد شده در مرینیت یا در حین پخت استفاده کنید. بهترین کار این است که فلفل دلمه ای را درشت خرد کنید تا در حین پخت له نشود و طعم خود را حفظ کند. از فلفل دلمه ای رنگی برای زیبایی بیشتر غذای خود استفاده کنید.

6. پیاز، پایه و اساس طعم

پیاز یکی از مهمترین مواد اولیه در تهیه مرغ خوشمزه است. پیاز علاوه بر طعم، باعث نرم شدن بافت مرغ نیز می شود. پیاز را می‌توانید رنده شده یا خلالی خرد کنید و در مرینیت یا در حین پخت استفاده کنید. اگر می خواهید طعم پیاز در غذا غالب نباشد، می‌توانید آن را تفت دهید تا سبک شود.

7. سیر، عطر و طعم تند و تیز

سیر یکی از ادویه های پرطرفدار در سراسر جهان است که عطر و طعم تند و تیزی به غذا می بخشد. بهره‌گیری از سیر در تهیه مرغ، آن را بسیار خوشمزه می کند. سیر را می‌توانید له شده یا رنده شده در مرینیت یا در حین پخت استفاده کنید. برای جلوگیری از سوختن سیر، آن را در اواخر پخت به غذا اضافه کنید.

8. گوجه فرنگی، طعم ترش و شیرین

گوجه فرنگی علاوه بر رنگ زیبا، طعم ترش و شیرینی به مرغ می بخشد. می‌توانید از گوجه فرنگی رنده شده، پوره گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی استفاده کنید. اگر از رب گوجه فرنگی استفاده می کنید، آن را کمی تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود. اضافه کردن کمی شکر به گوجه فرنگی، طعم آن را متعادل می کند.

9. روغن زیتون، رمز لطافت و خوش طعمی

روغن زیتون علاوه بر خواص فراوان، باعث لطیف شدن بافت مرغ و خوش طعم شدن آن می شود. از روغن زیتون در مرینیت و همچنین در حین پخت استفاده کنید. از روغن زیتون با کیفیت و مرغوب استفاده کنید تا طعم غذا بهتر شود. می‌توانید روغن زیتون را با کمی کره مخلوط کنید تا طعم بهتری داشته باشد.

10. روش پخت مناسب

روش پخت مرغ تاثیر زیادی بر طعم و بافت آن دارد. می‌توانید مرغ را در فر، تابه یا قابلمه بپزید. پخت مرغ در فر باعث می شود که مرغ آبدار و لطیف بماند. پخت مرغ در تابه باعث می شود که پوست مرغ برشته و ترد شود. پخت مرغ در قابلمه باعث می شود که مرغ نرم و پخته شود.

11. دمای مناسب پخت

تنظیم دمای مناسب پخت، یکی از مهمترین عوامل در تهیه مرغ خوشمزه است. اگر دما خیلی بالا باشد، مرغ می سوزد و اگر دما خیلی پایین باشد، مرغ به طور کامل پخته نمی شود. بهترین دما برای پخت مرغ در فر، 180 درجه سانتیگراد است. در حین پخت مرغ، چند بار آن را برگردانید تا به طور یکنواخت پخته شود.

12. بهره‌گیری از حرارت ملایم

پخت مرغ با حرارت ملایم باعث می شود که مرغ به طور کامل پخته شود و آبدار بماند. بهره‌گیری از حرارت بالا باعث می شود که مرغ خشک و سفت شود. اگر مرغ را در تابه می پزید، از حرارت متوسط استفاده کنید. اگر مرغ را در قابلمه می پزید، حرارت را کم کنید تا مرغ به آرامی پخته شود.

13. اضافه کردن سبزیجات معطر

اضافه کردن سبزیجات معطر مانند رزماری، آویشن و جعفری به مرغ، عطر و طعم بی نظیری به آن می بخشد. می‌توانید از سبزیجات تازه یا خشک استفاده کنید. سبزیجات معطر را در اواخر پخت به مرغ اضافه کنید تا عطر خود را حفظ کنند. برای طعم بهتر، سبزیجات معطر را کمی خرد کنید.

14. استراحت دادن به مرغ بعد از پخت

بعد از پخت، به مرغ اجازه دهید تا کمی استراحت کند. این کار باعث می شود که آب مرغ در بافت آن توزیع شود و مرغ آبدارتر بماند. بهترین کار این است که مرغ را به مدت 10 تا 15 دقیقه قبل از سرو، در فویل آلومینیومی بپیچید. استراحت دادن به مرغ، از خشک شدن آن جلوگیری می کند.

15. امتحان کردن طعم های جدید

از امتحان کردن طعم های جدید نترسید. می‌توانید با بهره‌گیری از ادویه جات و مواد اولیه مختلف، طعم های جدید و متنوعی به مرغ خود ببخشید. بهترین راه برای پیدا کردن طعم مورد علاقه خود، امتحان کردن دستور پخت های مختلف است. با کمی خلاقیت می‌توانید مرغی فوق العاده خوشمزه و منحصر به فرد تهیه کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا